本中心「境外訪問學人」業務,全年受理申請! 返回列表
分類:中心公告發布時間:2018/08/27

為拓展國際學術網絡、提供國外學者來臺研究以及國內外學者交流之平臺,本中心提供國外學者以自費方式至中心進行短期訪問研究。

【申請資訊】

★本業務之作業要點及申請表可於中心網頁下載:www.hss.ntu.edu.tw/model.aspx?no=270

★申請方式:擬申請本中心境外訪問學人者,請備妥申請表及相關資料 (學位證書、在職證明書、研究計畫以及推薦信),以email方式投遞至本中心申請。

【業務承辦人】

林嘉英 (Emily Lin)|(02)2351-1099#315|linchiaying@ntu.edu.tw

「OVERSEAS VISITING SCHOLARS PROGRAM」

To broaden Taiwan’s international academic network, promote the visitation of foreign researchers and develop a platform for international academic interaction, the RIHSS assists international visiting scholars in undertaking short-term self-funded research.

【Application information】

★Please check our official website for application information and download the application guidelines and application form :http://www.hss.ntu.edu.tw/en/model.aspx?no=469

★How to apply: Please email your application form and required documents (diploma, certificate of employment, research proposal and letter of recommendation) to the contact email address below.

【Coordinator】

Emily Lin|(02)2351-1099#315|linchiaying@ntu.edu.tw